The Crown, la final de drum: ce subiecte importante vor lipsi din ultimul sezon al serialului

de: Iulia Kelt
30 03. 2023

Chiar dacă The Crown se va încheia odată cu sezonul șase, trebuie să recunoaștem că există atâtea povești „regale” mai mult sau mai puțin „oficiale”, încât searialul ar fi putut concura cu Tânăr și Neliniștit, dacă s-ar fi vrut.

The Crown prezintă o distribuție de ansamblu care dramatizează viața reginei Elisabeta a II-a, de la ascensiunea ei pe tron încoace, acoperind cele mai importante evenimente ale domniei sale.

Deși probabil că mulți spectatori doresc ca The Crown să exploreze evenimentele recente care implică familia regală, ultimul sezon va acoperi doar evenimentele de la începutul anilor 2000 și se va opri aici.

Ce evenimente importante nu vor apărea în The Crown

Spre exemplu, poate ai auzit de acuzațiile de agresiune sexuală ce i s-au adus prințului Andrew, bun prieten cu Jeffrey Epstein. Ei, bine, iată o poveste extraordinar de interesantă, dar care nu va apărea în The Crown.

Mai mult decât atât, dacă voiai să afli cum abordează The Crown scandalul legat de Prințul Harry și Meghan Markle, află că nici acest subiect nu va intra în sezonul șase, de vreme ce Harry era încă adolescent în momentul în care acțiunea ultimului sezon își ia la revedere de la public.

Ba mai mult decât atât, nu vei vedea detalii nici despre căsătoria Prințului William sau despre nenumăratele sale certuri cu fratele său, pe fondul distanțării acestuia de familia regală, dar și referitoare la cea mai recentă carte pe care a scris-o cel din urmă, numită Rezervă.

Nici subiecte ca Brexit sau pandemie nu vor fi abordate, însă, cel puțin de ultimul ne-am săturat cu vârf și îndesat, așadar nu se poate spune că reprezintă vreo pierdere majoră.

În cele din urmă, în The Crown nu vei vedea nicio scenă legată de decesul Prințului Philip, ori despre cel al Reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022.

Ultimul sezon este programat să apară pe Netflix cândva, anul acesta. O dată exactă nu este cunoscută.